Acer Teknik Servis

Acer Teknik Servis : Hassas cihazlar olması nedeni ile notebook ve laptop tipi bilgisayarlar aralıklı süreçlerde arızalanabilir. Bu cihazların arıza yapmaması için yılda iki kez olmak üzere mutlaka rutin bir şekilde bakıma tabi tutulmaları gerekir. Bakımı düzenli olarak yapılan tüm notebook ve laptoplar arızalanmama hususunda oldukça iyidir. Acer laptop servisi firmalarında ses kartı, eran kartı tamiri, driver tamiri, üst kasa tamirleri, alt kasa tamirleri, ana kart tamiri, işlemci tamiri, klavye değişimleri ve eksik tuş tamamlama tamirleri yapılabilir. Anakart tamiri denildiğinde anakartların ve işlemcilerin tamir edildiği düşünülmemelidir. Bu parçalar eğer cihaz içinde bozuk olarak görülür ise yedek parça tamiri ile birlikte yenisi ile değiştirilir.

Acer teknik servis olarak müşteri memnuniyetini garantilemiş bir firmayız. Uygulamaya koyduğumuz tüm bakım ve onarım hizmetleri sonrasında siz değerli müşterilerimize garanti belgesi hizmeti sunmaktayız. Notebook ve laptop tamirleri ve bakımları her zaman uzmanlık isteyen işler arasındadır. kesinlikle arıza yapan bir notebook ve laptopunuzu laptop ve notebook arıza giderme hususunda hiçbir bilgisi olmayan kişilere teslim etmeyiniz. Bunun nedeni arızanın düzeltilmeye çalışılırken büyütülebileceği nedeni iledir.

Acer Servisleri

Acer servisi bünyesinde şimdiye kadar yapılan tamirlerde istatistik olarak en sık rastlanan arıza çeşitleri anakart arızaları, işlemci arızaları, ekran kırıkları ve laptop ve notebook tipi bilgisayarlarda klavyelerin su ile temasının olmasıdır. Acer servis olarak yapmış olduğumuz tüm tamir ve bakımlar sonrasında uygulamalarımızdan faydalanmaları için tüm bize gönderilen laptop ve notebook tipi bilgisayarlarınızı garanti kapsamına koyarak tamir ediyoruz.

Taşınabilir bilgisayarda oluşan su teması kazaları sonrasında notebook ve laptopları tamirciye ulaştırmakta kullanıcılar çok hızlı hareket etmeleri gerekir. Bunun nedeni bazı zamanlarda içine tam olarak ulaşmamış sıvı iç kısımda bulunan cihaz parçaları ile birleştiğinde hem kısa devre olma ihtimali yükselmekte hem de cihazların arızalarının büyümesi söz konusu olmaktadır. Sıvı teması arızası istenmeyen arızalar arasındadır bu arızanın olmaması için bilgisayarların tümü çay, meyve suyu, su ve kahve gibi içeceklerden uzak tutulmalı ve kullanımda bu arızaların kişilerin başlarına gelmemesi için daha dikkatli davranılması gereklidir.